Powerskolens 3. år

Tilbyder praktik hos Robert Bwalya i Zambia. – Powerskolen er ikke en traditionel bibelskole, men en livsstilsskole, hvor vi lærer at leve med Guds kraft i hverdagen.

Hans Mollen vil opbygge de studerendes åndelige kraft gennem kundskab fra Bibelen og styrkelse af elevens karakter.

– Kraften findes i hans nærvær, hvor vi bliver udrustet og udfordret konstant, siger skolens rektor, Hans Mollen.
Powerskolen i Hillerød planlægger sin tredje sæson den 28. august – 30. november.
Undervisningen varetages af Hans Mollen, Christian og Karen Hedegaard, Lena Løbner, Camilla Holstein, Rianna Mollen, Nick og Mira Knudsen fra behandlingsstedet Vildkildegård samt gæstelærere.
– Vi har mange nye ting på programmet i år, fortæller Hans Mollen. Skolens logo og design på hjemmesiden er også fornyet. Men idéen er fortsat at opbygge elevernes: Kundskab-Karakter-Kraft.
– Bl.a. har vi en hel uge, som vi kalder ”week of worship”, hvor vi får besøg af zambianske lovsangere fra Robert Bwalyas menighed, Bethel City Church i Ndola, Zambia. Lovsangerne kommer i starten af efterårskurset den 11.-14. september og slår tonen an.
I denne uge er Powerskolen også åben for gæster udefra, oplyser rektor Hans Mollen.
Samarbejdet med Robert Bwalya gælder også praktik i udlandet. Eleverne har fået mulighed for at prøve kræfter med missionsmarken i ”Åndens Klinik” i Zambia.
Powerskolen forbereder sig desuden på et rykind af udenlandske elever. På nuværende tidspunkt har man fået henvendelser fra bl.a. Holland, Norge, Tyrkiet og Iran.
Ansøgningsfristen for næste semester er 14. august.
Henri.