Gadepræst rykker ind i DR Kirken

DR Kirkens præst, Iben Munkgaard Davids, er til daglig gadepræst for unge i Århus.DR Kirken får ny præst på søndag. I hele september er det gadepræsten Iben Munkgaard Davids fra Århus, der leder gudstjenesterne.

Iben Munkgaard Davids

Når DR Kirken lukker op for september måneds gudstjenester, er det med en ny præst, som er vant til at omgås unge.
– Jeg brænder simpelthen for mit arbejde, det er utroligt udfordrende at møde unge og samtale med dem om livets store spørgsmål, om dem selv, om Gud, fortæller Iben Munkgaard Davids.

Unge vil lyttes til

– De vil gerne have et lyttende øre og en voksen, der har holdninger. Jeg møder dem på gaden, nogen gange sent om aftenen, jeg møder dem i mit samtalelokale i Studsgade i Århus og i kirken til gudstjenester. Det giver så megen mening at være præst for gadens unge, siger Iben Munkgaard Davids.

Sendes på DR1 søndag
den 3. september kl. 14.00