Nyt album på gaden fra bandet bag hitsangen ”Glory Defined”

I 2004 strøg bandet Building 429 i raketfart op ad hitlisterne på den kristne musikscene med deres debutsingle Glory Defined. Sangen placerede sig som nr. 1 på otte forskellige radiohitlister og blev kåret som årets sang
i den kristne genre på den
amerikanske hitliste BMI. Derudover modtog bandet i 2005 en Dove Award i kategorien årets nye band.
For dem, som ikke kender Building 429, befinder bandet sig i genren moderne energisk rock.
Nu har de udgivet albummet Rise som deres andet album. Her har det været vigtigt for bandet at udfordre alle nutidens unge til at rejse sig og give Gud et gensvar på det kald, han har lagt over deres liv.
Det markerer de med numre som Searching For A Saviour, Rise, Fearless, Home, I belong to You og Alive.
Producer Monroe Jones er medvirkende årsag til, at Building 429 nu er kommet med et velskabt produkt.
Ifølge bandet har Monroe Jones været god til at få bandet til at give alt, hvad de har i sig, i hver eneste optagelse. Med det resultat, at der er meget mere hjerte end teknisk perfekt udførelse på denne udgivelse.
Albummet Rise kan helt klart anbefales til alle, der er til en rå og gennemtrængende guitarlyd inden for genren moderne energisk rock.
Schwartz