Stacie Orrico får hjælp fra Bibelen

– Når jeg har et spørgsmål, der nager mig, går jeg til Bibelen og ser, hvad Gud har at sige om det, siger supersangeren Stacie Orrico, der optræder i Tivoli d. 20. august.Når Voice holder sin gratiskoncert på plænen i Tivoli den 20. august, er det blandt andre med amerikanske Stacie Orrico.

Soulstjernen Stacie Orrico tror på, at Jesus hjælper hende

I Danmark er hun kendt fra hits som ”More to life”, ”Stuck” og ”I’m Not Missing You”. I USA er Stacie Orrico også kendt som en kristen.
Hun blev født den 3. marts 1986 i Seattle, hvor hun voksede op i en kristen familie, og som ganske ung valgte hun at tro på Jesus.
I 1998, 12 år gammel, blev hun opdaget i en talentkonkurrence: ”Christian Talent Competition”, og blot to år efter kom hendes debutalbum ”Genuine” på gaden.

Jesus greb mit hjerte

Siden da er det gået stærkt, men Stacie Oricco fortæller åbenhjertigt om sin tro som det, der hjælper hende.
– Når jeg har et spørgsmål, der nager mig, går jeg til Bibelen og ser, hvad Gud har at sige om det, siger Stacie Orrico i et interview med Teen Connection på www.intouch.org.
– Som ung kan man blive så usikker og have så mange spørgsmål. Men når vi tager imod Jesus, er det, som om han griber vore hjerter. Vi har den forbindelse fra vore hjerter til hans, og det er det, som får os til at holde fast.
I tider, hvor nogle amerikanske kunstnere finder det ”belejligt” at tale om en kristen tro, der dog viser sig at være overfladisk, giver Stacie Orricos hjemmeside indtryk af, at troen på Jesus er dyb.
På www.stacieorrico.com kan man for eksempel klikke sig ind på et forum, hvor man kan indtaste bedeemner og få en snak om de ting i livet, som man kæmper med som ung kristen.
Helle