Ole er forfulgt af livets farver

Katedralen i Cadiz – maleri af Ole Iversen

Ole Iversen har det meste af sit liv været forfulgt af farver. Først gennem mange års erhvervsarbejde som uddannet farvehandler, og nu som pensionist, hvor der er blevet tid til en mere kunstnerisk omgang med farverne.
Interessen for maleriet har altid ligget gemt i ham gennem de mange års arbejde i farvernes verden.
Bortset fra et par lokale kurser i akvarel har Ole Iversen ingen kunstnerisk uddannelse. Han er altså autodidakt. Efter nogen tid med akvareller er det nu oliemalingen, der optager ham. I hans produktion vil man kunne se en udvikling fra de første akvareller i 2004 frem til nu, hvor stærke farver i olie ofte præsenteres på mørke baggrunde. Det sidste er meget karakteristisk for hans favoritbillede af Katedralen i Cadiz, som han malede efter et besøg i Spanien.
Ole Iversen udstiller i Birkebjergkirken, Tommerupvej 4, Næstved fra 13. august til 15. oktober. Der er fernisering søndag d. 13. august kl. 12, hvor Ole Iversen vil være til stede.