Pilgrimme vandrer med Gud

Pilgrimspræsten Elisabeth Lidell medvirker søndag i ”Mennesker og Tro” på P1Hvad har natur og kristentro med hinanden at gøre? Det spørgsmål bliver vendt, når Elisabeth Lidell er gæst hos Anders Laugesen i radioprogrammet ”Mennesker og Tro” søndag morgen på P1.Vandring og natur viser for pilgrimspræst Elisabeth Lidell vej imod et fællesskab med Gud.
Fra en plet i Mols bjerge fortæller Elisabeth Lidell i en samtale med Anders Laugesen om hændelser i livet, der har ført til, at hun har taget orlov uden løn i to år for at kaste sig ud i at virke som Danmarks første pilgrimspræst.

Vandring skaber
en ny vækkelse

Et af emnerne vil også være, hvorfor pilgrimsvandringen efter hendes opfattelse i dag kan igangsætte en ny vækkelse blandt danskerne.
Programmet er det tredje i en lille serie i Mennesker og Tro med den fælles overskrift ’arvetro’.

Sendes på Danmarks Radio P1, søndag kl. 8.03