GOD TV indtager USA

Den kristne tv-kanal GOD TV indvier den 1. oktober et nyt broadcast-center i Jerusalem. Åbningsfesten markerer også starten på en stor satsning i USA.Søndag den 1. oktober er der fest på den kristne tv-kanal GOD TV. Her bliver det nye broadcastcenter i Jerusalem indviet. Samtidig satser kanalen stort på en lancering i USA.

Rory og Wendy Alec

GOD TV kan den 1. oktober fejre sin 11-års fødselsdag. Men festlighederne, som sendes live fra Jerusalem, kommer til at stå i udvidelsens tegn.
Tv-kanalen er nemlig klar til at indvie det nye broadcast-center i den israelske hovedstad. Et center, der skal sende kristent tv til hele jordkloden.

Fra England til USA

Åbningsfesten, som blandt andet indeholder en international nadver-gudstjeneste, vil også markere en ny stor satsning på USA. GOD TV startede ikke som flere andre kristne satellitkanaler sit virke på det nordamerikanske kontinent, men derimod i England af ægteparret Rory og Wendy Alec.

Sendes på GOD TV søndag den 1. oktober