Skruer op for livet med Gud

GOD TV sender live fra konference i England med den engelske præst Paul Scanlon.Den 18. til 21. september sender GOD Channel live fra den såkaldte Stronger-konference i Paul Scanlons kirke i England.Paul Scanlon tiltrak mange tilhørere, da han sidste år gæstede Danmark i forbindelse med den midt-vestjyske frikirkefestival i Herning. Nu er der mulighed for at følge ham og hans kirke Abundant Life Church under deres konference i den engelske by Bradford. Konferencen går under navnet ”Stærkere” og har undertitlen ”Live God Loud”, som handler om at leve med Gud på fuld styrke.
– Folk har brug for at vide, at Gud er god, og at kirken er et relevant, livsforvandlende fællesskab, forklarer Paul Scanlon i sin introduktion til konferencen.
– Fuld styrke handler ikke om at være disharmonisk, arrogant eller malplaceret. Men at være stærk, bevidst og at stræbe efter noget ypperligt i alt, vi gør.
Foruden Paul Scanlon vil der være en række amerikanske og canadiske talere, heriblandt Casey Treat og Tommy Barnet fra USA og Leon Fontaine fra Canada.

Sendes på God Channel den 18. til 21. september
MB