Event i Randers

I denne weekend var omkring 1000 unge samlet til Indre Missions Ungdoms årlige landsstævne, Event. Stævnet startede fredag aften og sluttede søndag eftermiddag. For 27. gang blev der i weekenden holdt Event (tidligere LUS), og traditionen tro var rigtig mange unge mødt op for at være med. Temaet for årets event var RealLife. God. Hensigten med det lettere internet prægede tema var at sætte fokus på vores tilhørssted. Når man skriver en hjemmeside adresse, og slutter af med at skrive .dk, betyder det, at den side man går ind på hører til Danmark. RealLife.God betyder, at vi i vores hverdag (virkelige liv) skal have vores tilhørssted ved Gud.
Event bød på talere, lovsang, bibeltimer, Jazz, Stand Up, koncert og meget mere. Her på siden kan du se nogle glimt fra weekenden.
Annika