Blur the Lines The Crabb Family

The Crabb Family opbløder linierne mellem ungt og gammelt, sort og hvidt, glæde og tyngethed…Gennem de senere år har trenden været at strække musikstilarter mere og mere i bredden, så de flyder helt ind over hinanden. Det resulterer i musik, der er attraktiv for et langt bredere publikum, og bringer lyttere fra forskellige grupper sammen i musikoplevelser.
Et eksempel på den trend er ”Blur the Lines” – det seneste udspil fra Sydstaternes mest populære gruppe: The Crabb Family. Ja, man kan næsten sige, at de bringer de mange forskellige kristne sammen i en fælles oplevelse på denne cd.
Der er 12 sange, der vil være kendte for mange lyttere.
The Crabb Family har valgt deres favoritsange fra forskellige stilarter. Du får sangene serveret på et southern gospel, country og pop-fad: ”Friend Of God”, ”Redeemer”, ”One Day”, ”Holding Out Hope To You” osv. osv. “Praise and Worship” sange, hymner, southern og sort gospel klassikere og de sidste nye pop-melodier. Derfor vil ”Blur the Lines” være et album fyldt med nydelse for rigtig mange.
I de fleste tilfælde får sangene lov til at bevare deres originale kontekst så meget, at vi ikke er i tvivl om deres baggrund samtidig med, at familien sætter deres eget personlige aftryk på sangene. Der er også eksempler på, at man har kombineret energiske melodier med mere rolige arrangementer.
Selvom rødderne er forskellige for de enkelte sange, binder instrumentvalget og solisternes udtryk det hele flot sammen.
Kunne du tænke dig at høre en ”Crabbified” version af de klassisk kendte sange fra forskellige genrer, så få fingrene i ”Blur the Lines”!
Henrik Nordborg