Bebo Norman

– Between the Dreaming and the Coming True Sangene i Bebo Normans nye cd handler om håb og om at stole på Gud, for han vil være der for os, uanset hvad.Genren i Bebo Normans cd ”Between the Dreaming and the Coming true” er pop. Han svinger fra stille til lidt vildere sange.
Bebo er rigtig god til at synge, han forstår virkelig, hvordan han skal udnytte sin stemme, så den lyder flot og blød. Man sidder derfor og nyder sangene, fordi de har en god rytme, og fordi det er en fantastisk sanger, der synger dem.
Med cd’en følger der tekster til alle de 11 sange, som i alt varer 43:16 minutter.
Bebo Norman er medproducer sammen med Jason Ingram på sit femte studiealbum. Derfor er hans nye album mere personligt end hans tidligere albums. Vi får også et glimt af Bebos liv med Gud i op- og nedture på hans cd.
– Jeg har aldrig skrevet en samling sange, som udtrykker livet levet i en virkelighed og i en hverdag mere intenst. Det er sange om livet levet nogle dage nede i en grøft og andre dage på toppen af bjerget, siger Bebo Norman om sin nye cd.
Hvis man godt kan lide Phil Collins, kan man sikkert også godt lide Bebo Norman. Jeg synes derfor, at det er en rigtig god cd, og det er pengene værd at købe den.
Aviaja Bonde