Frikirke besøger DR Kirken

Medlemmer fra frikirken Aalborg Menighedscenter er med i søndagens gudstjeneste.DR Kirkens nye præst Carsten Wind Hansen vil i november sætte fokus på kirkelig enhed. På søndag får han besøg af frikirken AMC fra Aalborg.

Sognepræst Carsten Wind Hansen (t.v.) får besøg af David Hansen (t.h.) og Aalborg Menighedscenter i DR Kirken på søndag

Til daglig er Carsten Wind Hansen sognepræst i Biersted ved Åbybro, men de næste fire søndage har han inkluderet hele Danmark som tilhørerskare. Det sker, når han på søndag eftermiddag holder sin første af i alt fire tv-transmitterede gudstjenester i DR Kirken.

Frikirken på besøg

Som tema for november har Carsten Wind Hansen valgt temaet ”Vi har brug for hinanden”. Og som en god illustration på ønsket om kirkelig enhed er kirkegængerne på søndag fra frikirken Aalborg Menighedscenter (AMC).

Sendes på DR1 søndag den 1. november kl. 14.00