Erhverv & Iværksættere
Konference for kristne i forretningslivet

Business-konference i Københavns Kultur Center om at leve ”en anderledes fuldtidstjeneste i Guds Rige”.Det internationale kristne handelskammer – ICCC – inviterer nu til business konference sammen med Kirken i Kulturcenteret.

Jarle Tangstad

Emnet er ”en anderledes fuldtidstjeneste i Guds Rige”.
Titlen hentyder til, at mange kristne i frikirkekredse gerne vil i ”fultidstjeneste”. Og det er som regel som pastor i en menighed. Men her handler det om en anden måde at tjene Gud og mennesker på – nemlig som businessman.
Konferencen håber at samle kristne forretningsfolk fra hele Norden. Det sker fra fredag den 2. marts til søndag den 4. marts. Sidste tilmelding er 14. februar.
Arrangørerne vil give deltagere en dybere forståelse af deres specifikke ”kaldelse” i deres arbejdsliv, til at møde andre kristne forretningsfolk, bygge netværk, blive inspireret og udfordret.
Der er tale om en fælles invitation fra Fredrik Ekholm, som er international direktør og nordisk regional ansvarlig for ICCC, og Jarle Tangstad, som er senior pastor i Kirken i Kulturcentret.
Målgruppen er kristne forretningsfolk i Norden, selvstændige og direktører, chefer og ledere samt andre med ledelsesmæssig og økonomisk ansvar.
Deltagerne får mulighed for at opstille en stand, så de i pauserne kan møde andre og måske lave en god handel.

Internationale talere

Jan Sturesson, Sverige, er hovedtaler. Han har været ”Årets økonom i det offentlige”. Han er tidligere partner i et af verdens største konsulentfirmaer. Han har rådgivet og holdt foredrag for finansudvalget i Riksdagen (Sveriges folketing) og flere offentlige kommittér. Han er ansvarlig for et nationalt Executive Leadership Program og har været formand for ICCC’s International Teaching Committee.
Han har skrevet bøger om økonomi, lederskab og strategisk forretningsudvikling. Jan Sturesson og hans familie kommer i en frikirke i Lund.
De øvrige talere er:
Fredrik Ekholm, Finland. Han er ejer/direktør i Vasa Byggnadsreparation Ab med ca. 50 ansatte og er samtidig direktør for Tabita Products Ab (produktimport fra Israel). Han har haft mange tillidserhverv og bestyrelsesposter i bl.a. en finsk bank og har været medlem af byrådet i Vasa i 20 år. Desuden er han udpeget til at være konsul for Benin i Vestfinland. Fredrik Ekholm er også ældste i Zion Kirken i Vasa, Finland.
Michael Kjærgaard, Danmark. Har arbejdet på direktionsniveau i en årrække med gennemførelse af turnaround, revitalisering og forretningsudvikling i forskellige brancher. Indtil for nylig var han adm. direktør i Brandtex A/S, en af Danmarks kendte tekstil- og modevirksomheder, hvor han gennemførte en omfattende omlægning og udvikling af virksomheden som led i et generationsskifte og efterfølgende frasalg af koncernen.
Michael Kjærgaard har ligeledes undervist på flere universiteter i Danmark indenfor strategi, organisation og økonomi samt på Handelshøjskolen i København. Han er endvidere involveret i rådgivning og bestyrelsesarbejde, herunder bl.a. som bestyrelsesformand i Menu A/S og Simpatico A/S.
Jarle Tangstad, som oprindeligt kommer fra Norge, men nu er senior pastor i Kirken i Kulturcenteret. Han har bl.a. været forstander på Pinsevækkelsens Højskole i Mariager. Han er en anerkendt taler og medvirker ofte på stævner og konferencer rundt i Europa. Han har senest, med sin kone Merete, skrevet bogen ”Livet er en gave”.
Dag Wilund, Sverige, har i mere end 20 år arbejdet som Managementkonsulent og rådgiver til dagligt mange af Sveriges største multinationale selskaber og offentlige administrationer.
Bjørn Haugaard Nielsen, Danmark, er CEO i Nordic Baltic Aid Capital A/S og ansat som økonomisk rådgiver i Kirken i Kulturcenteret. Han startede sin karriere i A.P. Møller Mærsk og arbejdede efterfølgende som Senior Analyst i Nykredit Bank og Vice President i Danske Bank, før han i år 2000 grundlagde og var første CEO i Danske Private Equity A/S, et investeringsselskab i Danske Bank koncernen, der i dag råder over 10 milliarder kroner. Han har i årenes løb siddet i et utal af bestyrelser og råd rundt omkring i verden.
Henri+Filippa