Religion i det offentlige rum

Kristendemokraterne i Hedensted Kommune arrangerer et ”flerkantet” debatmøde om religion i det offentlige rum d. 22. januar i Ørum-Daugård Multicenter.

Elsebeth Gerner Nielsen deltager i paneldebatten.

Skal al religiøs aktivitet, og hvad deraf følger, ud af det offentlige rum? Kan det lade sig gøre at adskille religion og holdning? Må kirken have en mening om udviklingen i samfundet? Hvad siger de politiske partier til den religiøst baserede indflydelse på samfundet? Det kan man få svar på af en række paneldeltagere.
Kredsens egen folketingskandidat, Bjarne Nederby Jessen, deltager sammen med repræsentanter fra partierne: Hans Kristian Skibby fra Dansk Folkeparti, Karen Klint fra Socialdemokraterne, Jan Køpke Christensen fra Det Konservative Folkeparti, Lasse Eriksen fra SF, Troels Lund Poulsen fra Venstre og Elsebeth Gerner Nielsen fra Det Radikale Venstre.
Det spændende panel skal styres af ordstyrer Walder Hartmann, forfatter, foredragsholder og tidligere medlem af TV2´s programråd.
-nord