Ferie med indhold
Familier på Vej til Guds byggeplads

Familier på Vej holder sommerlejr på Sommersted Efterskole den 21. – 28. juli. Familier på Vej er et tværkirkeligt, kristent familiearbejde. I år er lejrens tema ”Guds konstruktion og byggeplads” med særlig fokus på to store emner som ”Når livet gør ondt” og ”Ægteskabets abc”. Det handler om relationer mellem Gud og menneske og mennesker i mellem.
– Hele familien har mulighed for at få inspiration til livet i lyst og nød. Og tilbud om gratis rådgivning.
Mange bruger også ugen på at koble fra en stresset hverdag, nyde ferien og hinandens selskab, og deltagerne kommer fra hele landet og fra vidt forskellige kirkesamfund; det skaber basis for mange gode samtaler, fortæller arrangørerne.

Familierådgivere
fra Tyskland

På sommerens lejr kan du i år møde Christa og Dirk Lüling, der er grundlæggere og ledere af TEAM.F – Neues leben für Familien – i Tyskland. De har mangeårig erfaring i familierådgivning og undervisning. De formidler praktisk og åndelig hjælpe på spørgsmål vedrørende ægteskab, familie og børneopdragelse på en humørfyldt måde. Alle deres foredrag tolkes til dansk.
Desuden underviser Kirsten og Hans Werner Morell, der er landsledere i Familier på Vej.
Gennem en forståelig og humoristisk undervisning øser de ud af viden og erfaring om åbenhed og kommunikation, kærlighedssprog og tilgivelse.