Midtvejs-tv-krise

Jeg har set Dr. Phil! Af en eller anden absurd forvrænget grund har TV3 plantet Dr. Phils sendetid, så kun hjemmegående husmødre har mulighed for at se det.MEN DET ER JO ikke kun 45-årige, der har behov for midtvejskrise-guidance. Jeg er ikke hundrede på hvad en midtvejskrise er, men det må være noget med at koldsvede over, det der vil ske, ik? Godt, jeg er 21 år, og om 21 år er jeg 42 år!

Som 42-årig forventes det, jeg har en uddannelse, et job, et hus, en bil og tilmed BØRN! (Og har man set Dr. Phil, så ved man, hvor meget ballade børn kan tilføre en ellers lykkelig eksistens!)

Tænk, hvis jeg aldrig får en uddannelse, og dermed aldrig får råd til det hus, og hvis det hus jeg så køber på afbetaling bliver ædt af asbest, og hvis den bil jeg har lejet til når jeg skal shoppe stort bliver bombet, fordi politiet troede mine indkøbsposer fra Frellsen bagi bilen var fyldt med hemmelige terror-informationer, eller hvis jeg dør ung, fordi jeg ikke ryger smøger, som til den tid er det eneste filter man kan trække vejret igennem pga. klimaforandringerne, der i øvrigt har gjort, at jeg er frosset inde alene uden at kunne fortælle det til min familie, der er flyttet til det eneste land med solskin: Bornholm, og det fordi min mobil er gået strøm-tør, da alle EL-selskaber er fortid, fordi man i år 2010 brugte hele verdens strømressourcer til en shooting-session i programmet Topmodels 30, fordi Kina overgav supermagten til USA og………

Phil er uregerlig blæret! Alligevel har jeg brug for MERE i mit liv end gode værdier. Dr. Christ er og bliver den eneste, der reelt kan berolige mig ang. de næste 21 år. For han er i mig, hos mig og går foran mig i de år og så længe jeg lever. Se det er guidance i korrekt sendetid!