Ferie med indhold
På bibelcamping med kirken

I sommermånederne har Indre Mission og Luthersk Mission tradition for at indbyde til bibelcamping.Indre Mission holder gennem sommeren en række bibelcamping rundt om i Danmark (se feriekalender ).
Hver dag vil der være forskellige tilbud om at deltage i bibeltimer, børne-, junior- og teenarrangementer, ligesom der hver aften er offentlige møder, hvortil der også kommer deltagere, som ikke er campister. Ofte er der fælles eftermøde, enkelte aftener specielt tilrettelagt for unge, fortæller arrangørerne.
Luthersk Missionsforening arrangerer bibelcamping to steder i Danmark i juli måned. Det ene er på lejr- og kursuscenter Virksund ved Skive, og det andet er ved Haderslev Næs.
– Bibelcamping er et sted, hvor der er plads til alle, vi er forskellige, hver enkelt har sine stærke sider og sit at slås med. Men på trods af forskelligheden findes der fælles svar og fælles redskaber, som vi hver især kan bruge i hverdagen, siger Per Jørgensen fra Bibelcamping-udvalget i Haderslev Næs.
Schwartz