Ferie med indhold
Pinsekirkerne vil leve livet

Det årlige sommercamp for Pinsekirkerne
bliver holdt i Mariager den 14. – 20. juli. Overskriften over Pinsekirkens sommercamp i år er:
”Når livet leves…”.
– Vi vil gå på opdagelse i det herlige liv, som Gud har kaldet os til at leve i og ikke mindst give videre til andre, siger Jan Due-Christensen fra sommercampens lederteam.
– Hvis nogen skulle leve livet, må det da være dem, som kender livets Gud. Alt for ofte har kirken fremstået som en livsfornægtende nej-religion. Vi behøver en kirke, som siger ja til livet. Derfor vil vi i år sætte fokus på en kristentro, som ikke forkrøbler og forkramper – men forløser og frigør, fortæller Due-Christensen.
Blandt gæstetalerne i år er Dan Betzer. Han har opnået mere i sit liv end de fleste tør drømme om. Han har plantet syv kirker og har siden 1987 været forstander for First Assembly Ministries i Fort Myers, Florida, en kirke med over 10.000 medlemmer. Og så er han vært for over 15 ugentlige radio- og TV programmer til hele USA.
En anden gæstetaler er Jeremy DeWeerdt. Han blev for 10 år siden leder af Rockford Master’s Commission i Chicago, en kirkebaseret bibelskole. Sideløbende har han været involveret i studentermission gennem Cross Current Student Ministries, der har nået over 1000 skoler gennem de sidste 15 år.