Knæ helbredt gennem tv-udsendelse

I 3-4 år har jeg haft smerter i mit højre knæ efter en operation, hvor kirurgen kom for tæt på ledbåndet. Jeg kunne ikke gå, og jeg kunne ikke rette knæet ud.En aften ser jeg KKR-TV med Hans Berntsen, og han siger, at man kan lægge hånden på det syge sted og være med i bønnen, som han beder. Jeg lagde hånden på mit knæ – i samme øjeblik forsvandt smerterne i knæet!
Jeg har oplevet mange ting med Gud gennem livet, som han har hjulpet mig med. Min far var kommunist, og han ville ikke høre om Gud, men i skolen sang vi salmer og hørte om Gud.
Da jeg var en lille pige på 10 år, sad jeg en dag ude i haven og skrællede æbler og spekulerede på de ting, og hvad der kunne være her på jorden.
Pludselig oplever jeg et mørke, der kommer over mig, så taler Gud til mig og siger: ”Sådan et mørke er der for de mennesker, som ikke tror på mig.” Derefter så jeg et lys.
Jeg fik fat i et Testamente og begyndte at læse i det, senere fik jeg kontakt med Frelsens Hær, som fortalte mig, at jeg havde haft et møde med Gud, da jeg sad i haven.
Jeg kan slet ikke forestille mig et liv, uden Gud er med i det, han giver livet mening og indhold.
De kærligste hilsener fra
Else Lund
Tåstrup

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk