De 150 første tilmeldt til KFUM og KFUK’s Ung Uge

Der er udsigt til fyldte telte på Ung Uge 2007, hvis tilmeldingerne fortsætter i samme tempo. Festivallen for 13-19 årige foregår i Løgumkloster fra den 14. – 21. juli.
– Helt usædvanligt, men det er et godt tegn, lyder det fra Landskontoret, der registrerer tilmeldingerne.
Mere end 1500 unge og 200 frivillige medarbejdere bliver tiltrukket af koncerter, gudstjenester, forkyndelse og de mange aktiviteter, der er inddelt i aktivitetszoner, som man frit kan surfe rundt imellem.
– Det er faktisk ikke særlig normalt, at der på nuværende tidspunkt er så mange tilmeldt. Det er ligesom om, at der i KFUM og KFUK er tradition for, at man tilmelder sig lige i sidste øjeblik, fortæller Anette Thorup Lange fra landskontoret og Ung Uges administrationsudvalg med et smil.
Dette års Unge Uge er den 9. i rækken.
Annika