Hvorfor bede for Israel?

I weekenden sender God TV to udsendelser fra kirken ”International House of Prayer” i Texas, hvor der i påsken blev holdt en konference om bøn for Israel.Natten til lørdag og natten til søndag sætter God TV fokus på Israel. Her sendes et sammendrag fra en Israels-konference, der blev holdt i påsken i International House of Prayer i Dallas, Texas.

Mike Bickle er vært ved konferencen i International House of Prayer i Dallas, Texas.

I kristne kredse i Danmark såvel som i udlandet er der vidt forskellige meninger om, hvordan man skal forholde sig til Israel.
Én fløj mener, at Israel ikke har nogen betydning, efter at Jesus kom ind i billedet. En anden fløj mener, at Israel stadig har en meget stor betydning.
Den sidste holdning er blandt andet udbredt i USA, hvor den kirkelige højrefløj er kendt for at være Israel-venlig.
I weekenden har seere med adgang til God TV mulighed for at høre om, hvorfor kristne mener, at man skal bede for Israel. Det sker i to programmer fra en Israels-konference, der blev holdt i påsken i kirken International House of Prayer i Dallas, Texas.
Mike Bickle, der til dagligt er leder af International House of Prayer, lægger ikke skjul på sit syn på, at der bør være en positiv relation mellem kristne og Israel.
– Gud ønsker, at kirken skal stå sammen med Israel, både med de jøder, der er i landet og dem, der er udenfor, lyder det i Mike Bickles oplæg til konferencen.

Sendes på God TV:
Fredag d. 20/4 kl. 01.30
Lørdag d. 21/4 kl. 02.00
Søndag d. 22/4 kl. 02.00