Præster på ’Herrens Mark’

Fire nyuddannede præster fortæller i ny DR2-serie om, hvor svært det kan være at skulle bevæge sig fra teologistudierne og begynde arbejdet som sognepræst.DR2 bringer en ny serie ”På Herrens Mark” om, hvordan det er at være nyuddannet præst.

Line Rudbecks store udfordring er, hvordan hun skal forkynde det kristne budskab til udviklingshæmmede i Skanderborg.

I fire udsendselser under titlen ”På Herrens Mark” fortæller DR2 historien om fire nyuddannede præster, som skal ud i virkeligheden efter flere år på universitetet.

Den første nervøsitet

I det første program i serien, som sendes på søndag, skal Louise på Vesterbro og Alex i Videbæk skal afgive deres præsteløfte til Gud. Majbritt er nervøs for at gå i stå under sin første gudstjeneste, og Line forsøger at prædike det kristne budskab til udviklingshæmmede.

Sendes på DR2 den 27. maj kl. 19.30 og genudsendes den 30. maj kl. 00.25