DR Kirken viger for dåb

Massiv dækning af prinsessedåb gør, at DR Kirken flytter kanal og tidspunkt på søndag.På søndag skal DR Kirkens trofaste kirkegængere komme en halv time tidligere – på DR2. Til gengæld byder DR1 på dåbsgudstjeneste.

Gerda Neergaard Jessen (bagerst) er ny præst i DR Kirken i juli.

På søndag står det royale Danmark på den anden ende. For der er barnedåb hos kronprinseparret. Hele Danmark får lov til at være med ved dåbsgudstjenesten, som sendes direkte fra Fredensborg Slotskirke søndag formiddag.

DR Kirken viger

Dækningen af de royale begivenheder får også betydning for DR Kirken, der flytter såvel kanal som sendetidspunkt. Gerda Neergaard Jessen fra Arrild og Branderup i Sønderjylland kan som ny tv-præst slå dørene op kl. 13.30 på DR2.

Prinsessedåben sendes på DR1 søndag kl. 11.30