TobyMac (portable sounds)

Portable sounds er det femte soloalbum fra det tidligere DC Talk-medlem Toby Mac.
Det indeholder 13 numre, skrevet af Toby selv med hjælp fra flere andre. Stilen er funky, punket rock, når det er bedst, og hvis man ikke vidste, at Toby var så hvid som et lagen (overdrivelse fremmer forståelsen), kunne man let komme til at tro, at man sad og lyttede til en plade af en sort kunstner. Specielt de små klip imellem sangene har meget black attitude.
Jeg har aldrig været den store Toby-fan, mest fordi jeg ikke har hørt noget af det, han har lavet, siden han gik solo. Men det er jo en af fordelene ved at anmelde cd’er: Man kommer til at høre en masse ny og spændende musik, og jeg må indrømme, at det er gået op for mig, at jeg har hørt for lidt musik tidligere.
For at være helt ærlig vidste jeg ikke endgang, hvem Toby Mac var, da jeg satte pladen på første gang. Men efter at have hørt pladen et par gange er det tydeligt at høre DC Talk-stilen skinne igennem. Hvis DC Talk havde eksisteret i dag, tror jeg, de ville have lydt, ca. som Toby gør. Især nummeret ”Made To Love” lyder meget som DC Talk.
Det er en fed plade, og jeg bliver i super godt humør af at høre den. Fede beat’s, fed stemme, fed guitar og fede detaljer.
Ja, og hvad mere er der egentlig at sige, det er Toby Mac, en af den kristne musikindustris dygtigste mænd…
Jeg vil lige tilføje, at det nummer, han laver sammne med sin søn, er vildt sjovt!
Annika