Ungt rock- og lovsangs band har fået pladekontrakt

Bandet ”reflekt”, der kommer fra Roskilde-egnen har netop skrevet kontrakt med det nyopstartede pladeselskab Rock´n´Soul records.”Reflekt” består af 7 unge i alderen 18 – 23 år, der har den fælles passion at reflektere Gud igennem deres tekster, musik og liv..
Det er tre år siden, ”reflekt” blev dannet. Bandet har medvirket som lovsangsband ved flere store stævner/events og spillet en del koncerter landet over. Seneste på Rådhuspladsen til Global Day of Prayer. Sidste år udgav ”reflekt” en Ep ”Grace falling”, den har nu solgt 650 eksemplarer.
Det har altsammen været medvirkende til, at ”reflekt” nu har fået pladekontrakt med ”Rock´n´Soul records”.
Pladeselskabet ”Rock’n’Soul Records” er et nyt kristent pladeselskab. Deres vision er at hæve kvaliteten på den kristne musikscene i Danmark.
– Vi ønsker at udgive musik af høj kvalitet og promovere musikken på professionel vis, samtidig med at det kristne budskab står klart frem som vores varemærke, siger en talsmand for ”Rock´n´Soul records”.
”reflekt” føler, at disse ambitioner stemmer godt overens med deres egne, og glæder sig til et frugtbart samarbejde. Til efteråret går reflekt i studiet for at indspille en single som derefter kan downloades gratis! I starten af 2008 går bandet igen i studiet for at indspille deres debutplade, som vil være klar medio 2008.
Annika