Hjælp til at huske på Guds løfter

Kærlighedsbreve fra Gud er en dejlig lille bog, som jeg synes burde læses af mange. Forfatterinden tager læseren med ind i en verden, fyldt med Guds vidunderlige løfter.Bogen er blevet til gennem en dyb lytten til Helligåndens stemme, talt til forfatterinden personligt, men i en form, som rækker meget længere ud. Den er delt op i mange små afsnit, som gør den letlæselig og for eksempel egnet som udgangspunkt for ens personlige andagt, sammen med Bibelen, hvor bogens budskab understreges atter og atter.
Sommetider kan hverdagens problemer måske få os til at glemme, at vi har en bibel fuld af løfter fra Gud, løfter, som står urokkeligt fast, og som opfyldes, selvom det ikke altid sker inden for den tidsramme, vi synes.
Bogen kan være en god hjælp til at huske på disse løfter og gøre dem til noget personligt, fordi hvert enkelt afsnit indledes med en mulighed for at indsætte sit eget navn som overskrift på et kærlighedsbrev fra Gud.

Edith Wiik: Kærlighedsbreve fra Gud
50 sider
68 kr.
Queenswood