Lærer i Nigeria

Sudanmissionen har ansat lærer Inge Jørgensen, Odder, til at undervise på specialskolen REMI i Nigeria.

Inge Jørgensen

Inge skal i et år undervise på specialskolen REMI Educational Foundation i Yola, hvor ca. 150 børn, både handicappede og ikke handicappede, får undervisning. Inge skal også undervise på kostskolen Lutheran Junior Seminary, hvor 550 børn og unge får en gymnasieuddannelse. Inge er uddannet lærer fra Haderslev Seminarium og har undervist på flere forskellige efterskoler i Danmark – de sidste fire år på Rudehøj Efterskole ved Odder. Hun har i en årrække arbejdet som leder på Ungdom Med Opgaves skole ved Randers og har været involveret i arbejde blandt gadebørn og gravide teenagepiger i Bogota, Colombia. Hun udsendes søndag den 5. august fra Odder Frimenighed.
Engelbrekt