Kristendommen er det bedste

– Alle forældre vil deres børn det allerbedste, OG en god del af ”det allerbedste” for mig implicerer kristendommen, siger Christina Rantil Smith, som er tv-præst i september.Den nye præst i DR Kirken, Christina Rantil Smith, elsker at give kristendomemn videre til børnene.

Christina Rantil Smith er præst i DR Kirken i september måned.

Når der sendes tv-gudstjeneste i DR Kirken næste gang, er det med Christina Rantil Smith som ny præst. Hun er til daglig sognepræst i Herfølge syd for Køge.

Det bedste er
Kristendommen

I sit virke holder Christina Rantil Smith særligt meget af den del af arbejdet, der har med børn og unge at gøre.
– Alle forældre vil deres børn det allerbedste, OG en god del af ”det allerbedste” for mig implicerer kristendommen, derfor har jeg valgt at satse meget målrettet på børn og unge, fortæller Christina Rantil Smith, der ud over det sædvanlige konfirmandarbejde også har undervisning for mini-konfirmander.

Sendes på DR1 søndag den 2. september kl. 14.00