Låner stemmen ud

DR-præst Morten Bay-Mortensen vil lade biblens personer fortælleMorten Bay-Mortensen er månedens præst i DR Kirken i august. Her vil han låne sin stemme ud til de bibelske personer, som vil holde søndagens prædiken.

Morten Bay-Mortensen er ny præst i DR Kirken fra på søndag.

I august måned skal seerne på langfart med månedens præst. For selv om Morten Bay-Mortensen til daglig er solidt forankret som sognepræst i Ebeltoft, magter han at flytte DR Kirkens menighed og seere med til Israel for ca. 2000 år siden.
Det gør han ved at låne sin stemme ud til nogle meget forskellige mennesker, som har sære ting at fortælle om møder med Jesus. Nogle af dem har vi aldrig hørt om før, andre kender vi godt fra evangelierne.
Den første, som vi skal møde i dag, er Simon Farisæer, som har sit hyr med Jesus, en letlevende dame med en oliekrukke og ikke mindst med at forstå, hvad denne tømrersvend mener med sin historie om en uærlig godsforvalter.

Sendes på DR1 søndag d. 5. august kl. 14.00