John Waller – The Blessing

John Wallers karriere begyndte, da han sammen med sin hustru, Josee, flyttede til SouthLink Church i Colorado, hvor han blev lovsangsleder. Sangene på ’The Blessing’ var egentlig skrevet til kirken, indtil Mark Hall fra Casting Crowns opdagede Waller.

Hall var imponeret over Wallers musik og satte ham i forbindelse med Casting Crowns producer Mark Miller, som også så Wallers talent og gav ham en kontrakt.
Mark Miller hjalp Waller med indspilningen af hans debut album ’The Blessing’ som udkom i marts 2007.
Musikstilen på ’The Blessing’ er pop/rock, i samme kvalitet som MercyMe, Michael W. Smith og Stephen Curtis Chapmand. Der er også et pust af moderne lovsang i Matt Redmann stil.
Sangen ’The Blessing’ udfordrer kristne at vælge at være en velsignelse for andre. Mark Hall fra Casting Crowns synger med på dette nr.

Sangen ’Identity’ er en rigtig ’rocker’, som udtrykker nærværet af Kristus i vore liv, hvorimod ’Calling for a Flood’ har et friskt pust af lovsang. ’Ancient Words’ har en prograssiv guitarlyd og fede keyboard riffs.
Størstedelen af temaerne på cden er centreret omkring vores identitet i Kristus og det at vente på ham, vores længsel efter at gøre store ting, at Gud vil forny os, nødvendigheden af at blive tilgivet og længslen efter Helligånden.
Lyrikken er skrevet af Waller og kommer fra hans hjerte. Det er værd at lytte til!

Det skal også nævnes, at Waller er med på Casting Crowns ’The alter and the door’ turné i efteråret!
Tabita