Skatere,DJ’s, B-Boys og Dans

GX Promo fra Impact World Tour optræder for unge i Danmark til efteråret.I oktober kommer showet til Haderslev og Rønne på Bornholm.

Teamet ’GX PROMO’ består af deltagere fra det verdensomspændende kulturarrangement ’Impact World Tour’, hvor artister fra hele verden medvirker. Udøverne på denne turné er teenagere og unge fra USA, Norge, Danmark og Holland. GX PROMO optræder med skating, BMX, dansere, DJ’s og b-boys.

Teamet kommer til Danmark under sloganet ’Identitet gennem tro’.
Arrangementet skiller sig ud fra andre forestillinger ved, at publikum ikke kun får indblik i artisternes fysiske kunnen, men også deres tro.
Mellem showene fortæller artisterne deres personlige livshistorier. For mange har tilværelsen været præget af et miljø i stoffer, kriminalitet og tilværelse i ghettoer, indtil de mødte Jesus. Artisternes værdier udspringer derfor af et kristent livssyn, hvor de har oplevet Gud som en realitet.
Teamet ’GX PROMO’ består af deltagere fra det verdensomspændende kulturarrangement ’Impact World Tour’, hvor artister fra hele verden medvirker. Udøverne på denne turné er teenagere og unge fra USA, Norge, Danmark og Holland. GX PROMO optræder med skating, BMX, dansere, DJ’s og b-boys.
En af artisterne er Thomas Hansen fra Randers, som har kørt BMX i 24 år.
– Jeg optræder ikke kun for at underholde, men jeg ser en dybere mening med det, siger han.
’Ungdom Med Opgave’ og de lokale kirker arrangerer de upcoming shows i oktober.
Tabita