Aviad Cohen i Danmark

Fra den 5.-16. november er Aviad Cohen på ”Hooked on the Truth”-turné i Danmark for at synge og dele budskabet om Jesus. Joffi.dk har inviteret Aviad til Danmark for at præsentere ham og hans musik for de unge.

Aviad Cohen giver ikke kun koncert for at spille, han har et budskab på hjertet, som han ønsker at dele med både jøder, kristne og folk, som ikke tror.

Aviad Cohen giver ikke kun koncert for at spille, han har et budskab på hjertet, som han ønsker at dele med både jøder, kristne og folk, som ikke tror.
Martin Ramlov fra Joffi.dk har haft kontakt med Aviad gennem de sidste tre år og har en god relation til ham.
– Vi har inviteret ham til Danmark, fordi han har et direkte budskab. Men også, fordi han har en ny form for musikstil, som skiller sig ud fra det, som vi er vant til herhjemme, siger Martin.
– Vi ønsker, at danskerne skal møde en jøde, som brænder for at fortælle de unge om Jesus. Aviad har oplevet verden som religiøs jøde, indtil sandheden om Jesus pludselig gik op for ham.
Aviads turne går på kryds og tværs af kirker, efterskoler og gymnasier i hele landet.

Det kolde Danmark

Det er første gang, Aviad skal til Danmark. Da jeg spørger ham, hvad han forventer af landet, danskerne og turneen, siger han:
– Jeg er ikke nogen superstar. Jeg er deres ydmyge bror i Yeshua (Jesus), det vil de se, når vi mødes. Mine forventninger til dem er, at vi skal prise Yeshua og få en skøn oplevelse sammen. Hvad der angår landet, så tror jeg, at jeg tager en vinterjakke med og to arme til at give alle et knus.
På turneen håber jeg virkelig, at folk vil få en oplevelse, som vil betyde noget for dem. Vi kommer til at bevæge os i Helligåndens kraft, kun Yeshua ved, hvordan koncerterne kommer til at gå.
Martin er også spændt på, hvordan danskerne tager imod Aviad.
– Jeg tror, det er noget, som vil få folk op af stolene og få dem til at lytte efter. Det er et led i Joffi at gøre Aviad kendt i danske kredse. Hans budskab kommer ud til mange unge mennesker i hele verden. Han kan sige noget nyt til os som danskere, der kan få betydning for vore liv.

Derfor kommer Aviad

Aviad kommer til Danmark, fordi han ønsker at sprede budskabet om Jesus til nær og fjern.
– Jeg kommer for at bede med danskerne, både jøder og ikke-jøder, for at vise dem, at Yeshua er Ha’Mashiach (Jesus er Kristus/Messias). Men også for at udveksle vidnesbyrd med de kristne og for at opmuntre de unge til at vandre i sandheden, siger Aviad, som ønsker at tage danskernes syn på Jesus med tilbage til USA og dele deres tro på Kristus og deres vidnesbyrd med amerikanerne.
– Jeg kommer også for at lovsynge og prise Yeshua sammen med danskerne. Jeg håber, at både børn, unge og voksne vil tage imod Yeshua som deres frelser, siger Aviad, som har en bøn til Udfordringens læsere.
– Jeg beder enhver, som læser denne artikel, om at bede for mig og mit team som rejser med mig. Bed også for de mennesker, som kommer til koncerterne, siger han.

Lad Guds lys skinne

Som Martin Ramlov fra Joffi sagde, brænder Aviad for at mennesker skal møde Jesus. Efter at Aviad fandt sandheden om Jesus, er hans budskab klarere end nogensinde:
– Søg sandheden og lad være med at gå på kompromis med Djævelen. Mange unge kristne gør det i dag, ved at læse Harry Potter, spille voldelige videospil, praktisere yoga, lytte til forkerte musiktekster og tage del i seksuel umoral. Forstå mig ret, jeg har været på deres alder, men de har muligheden for at få et fantastisk liv fyldt med spændende oplevelser gennem Kristus. De har ikke brug for magiske trylleformularer for at få magt. Sand kraft kommer ved at citere Guds Ord og stå fast på det, ved at have tro og stole på hans løfter, siger Aviad og tilføjer:
– Denne nye generation bliver nødt til at være en generation, som ikke går på kompromis, men som i stedet vil skinne som en brændende ild for Yeshua. Hele verden vil se, hvem der døde for dig og mig, og hvordan vi bliver frelst fra en frafalden verden, der ikke har nogle sande løfter, som er evige og gode.

Buskabet til de unge

Hvordan tror du, at denne unge generation af kristne kan holde fast i sandheden?
– Ved at lade være med at gå på kompromis, selv om ens ”såkaldte venner” synes, man er et fjols, hvis man følger Kristus. Jeg vil gå dybere i detaljer om emnet på events’ene til koncerterne.
Det er også vigtigt at høre elevernes og de voksnes feedback på det. Men hvis nogen har noget med onde videospil, musik, yoga dvd’er, magi-kort, ulovlige Mp3-downloads, gyserfilm eller andre ting, som er en afskyelighed for Gud, så kan de tage det med på event’ene, så det kan blive ryddet af vejen. Jeg har personligt måtte omvende mig og smide nogle ting væk, da jeg indså, at jeg måtte vælge, hvem jeg ville tjene, og jeg valgte Yeshua. Det er mit budskab på ”Hooked On The Truth”-turnéen. Vi ses i Danmark! slutter Aviad.
Læs også om Aviad Cohen her