Girltalk Anna vandt hæderspris

28-årige Anna Lynge blev 18. oktober nomineret som ”Fun Fearless Female 2007” i Kbh.Den 18. oktober blev årets ”Fun Fearless Female” kåret ved et stort award-show på Statens Museum for Kunst i København.

Anna Lynge fra girltalk.dk får overrakt prisen som ”Fun Fearless Female 2007” af Julia Lahme.

”Fun Fearless Female” blev kåret af damemagasinet ”Cosmopolitan” og er en prisuddeling, der hylder danske kvinder under 35 år, som har haft mod til at gøre noget specielt med deres liv og inspirerer andre som gode rollemodeller.
– Fun Fearless Female Award skal motivere unge danske kvinder. Der findes rigtig mange danske piger, som på en eller anden måde har været med til at forandre deres egen eller andres verden, dem kan vi blive inspireret af, siger Julia Lahme, Cosmopolitans chefredaktør.

Kristen fik hædersprisen

– Og prisen går til…Anna Lynge! Rungede højttalerne.

Årets hæderspris gik i år til en kristen kvinde, nemlig 28-årige Anna Lynge, for hendes succesfulde online mødested for unge piger – girltalk.dk. Ud over æren og anerkendelsen fik Anna Lynge også en prissum på 25.000 kr.
Anna modtog desuden i 2005 prisen for det bedste ungdomsinitiativ i EU, foran 12.000 andre initiativer.
Under sin tale på awardshowet i København, sagde Anna Lynge:
– Husk at gøre noget for andre mennesker, hvis bare du gør en lille ting, kan du gøre en kæmpe forskel.
Anna har selv haft nogle svære teenageår, men hun har formået at finde det værdifulde i livets udfordringer.
Med ansvar for sit eget liv, sin ukuelige vilje og store engagement har Anna hjulpet mange piger, som kæmper med problemer som mobning, lavt selvværd, cutting, kærestesorg, ensomhed, spiseforstyrrelser mv.

Anna som rollemodel

Det er villigheden til at give noget af sig selv, stå frem som rollemodel og insistere på at vende udfordringer til noget konstruktivt, der torsdag den 18. oktober sikrede Anna Lynge titlen som ”Fun Fearless Female 2007”.
– Når Anna tildeles hovedprisen som årets Fun Fearless Female er det fordi Cosmopolitans læsere og juryen har peget på hende som én, der har gjort en forskel for sig selv og andre, sagde Julia Lahme, Cosmopolitans chefredaktør.