Stor Aglow-konference på God tv

I dagene fra den 21. – 23. oktober sender God tv fra en verdenskonference i Seattle, USA, med kvindeorganisationen Aglow International, der i september fejrede 40 års jubilæum.En af verden største kristne organisationer Aglow International fejrede i slutningen af september deres 40 års jubliæum med en fire dages verdenskonference. Den bliver nu vist på God tv.

Jane Hansen er præsident for Aglow International og talte på konferencen. Gospelsangeren Ron Kenoly sørgede for god lovsang

Konferencen blev holdt i Seattle, USA, og samlede mere end 5.000 kvinder fra 138 af de 169 nationer, som organisationen opererer i.
Overskriften på konferencen var ”A Voice, Not an Echo” (En stemme, ikke et ekko).
Aglow International har i dag næsten 200.000 medlemmer over hele verden og rækker ud til omkring 17 millioner mennesker om året. Det som startede omkring et køkkenbord med fire kvinder for fire årtier siden, er nu blevet en stor organisation, der hjælper familier og lokalsamfund over hele verden.

Sendes på God tv:
Søndag 21/10 kl. 14.30
Mandag 22/10 kl. 21.30
Tirsdag 23/10 kl. 10