Carola kommer til Danmark

Den svenske sangerinde Carola giver julekoncert i København til december.Tirsdag den 4. december kan alle Carola-fans godt sætte et kryds i kalenderen.Den svenske sangerinde lægger nemlig vejen forbi Danmark, når hun tager på en nordisk juleturné med sit nye album ”Jul i Betlehem 2”.
Det er nu otte år siden, Carola indspillede det første album i fødselskirken i Betlehem. Nu har hun været afsted igen, og endnu en gang åbnede et underfuldt univers sig for hende.
– At synge julens sange, der hvor alt fik sin begyndelse, er som at tage del i en pilgrimsvandring gennem julens budskab. Igen fik vi lov til at opleve, at vi kunne gå endnu dybere ind i en musikalsk verden af nye melodier og orientalske stemninger, fortæller Carola.
Koncerten bliver holdt i Grundtvigskirken i Københavns nordvestkvarter kl.20.
Billetter til koncerten kan købes på www.ahedatickets.dk og billetnet.
Schwartz