Cool kristent Ungdoms TV…

Vil du gerne lære Jesus bedre at kende og blive inspireret til at være en cool kristen teenager, som ikke lader sig diktere af pop-kulturens holdninger?På GOD TV sender de en gang om ugen fra ”Acquire the Fire”, som er et af verdens største og mest populære events, der tiltrækker hundredetusindvis af kristne teenagere.

– På eventene bliver teenageres hjerter forvandlet, når kraften i Guds kærlighed får impact i deres liv. De teenagere, som tager på Acuire the Fire events, oplever Jesus så stærkt, at mange unge i deres omgangskredse kommer til tro, når de ser, hvordan Gud manifisterer sin kraft gennem disse unge kristne, siger Ron Luce, grundlægger og leder af Teen Mania Ministries, som står bag ”Acquire the Fire events”.

Ron Luce, Leder af Teen Mania

Ron Luce er taleren på eventene sammen med forskellige gæstetalere.
Her kan man opleve drama, store bands, som rocker scenen med cool worship og meget mere.

Hvis du synes, det lyder spændende, så prøv at tune ind på eventene på GOD TV, og oplev at være tilstede sammen med hundredetusindvis af teenagere, som jubler og oplever Jesus på en ny måde.

– Jeg opmuntrer dig i dag til at åbne op for ”the coolness of Christ”, stil spørgsmål ved pop-kulturen og del Guds budskab om håb og anerkendelse med dine venner, siger Ron Luce.

Acquire the Fire er et spændende program for teenagere, som gerne vil være cool og kristne på én gang. En god mulighed for at få ny inspiration til hverdagen og møde populære ungdomsledere, som har et godt budskab.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Næste gang, GOD TV sender fra Acquire the Fire events, er lørdag den 24. november kl 11.