Gud på banen!

Den kristne fodboldklub Exercitus FC har netop afsluttet deres tredje sæson.Den kristne fodboldklub Exercitus FC har netop afsluttet sin tredje sæson, og det blev til en flot tredjeplads i serie 4 for 1.-holdet.

Der er knald på træningen, men der er også tid til et varmt og kristent kammeratskab i fodboldklubben Exercitus FC.

For nogle er fodbold gud, men for spillerne i Exercitus FC er fodbold noget, der leder hen til Gud.
I tre sæsoner har Exercitus FC brugt fodbolden og klubben til at samle kristne og deres venner om verdens mest populære sport.

22 – 0…!

For tredje år i træk sluttede Exercitus lige under oprykningspladserne i serie 4. Den sidste kamp blev ellers vundet 0 – 22, men de små marginaler var ikke med holdet i år, og derfor sluttede man på en flot tredjeplads.

Både konkurrence
og kammeratskab

I Exercitus FC er der plads til både det sociale og det konkurrencemæssige aspekt. Udover 1.-holdet har 2.-holdet boltret sig i serie 5, hvor det blev til en flot afslutning med 9 point i de sidste fire kampe og en målscore på 26-6.
En af de nye spillere i år, Tobias Ambs-Thomsen, fortæller:
– Jeg har spillet på højt plan i mange år, men mit studie tvang mig til at skære ned på de fire dage om ugen, hvor jeg var på banen.
Det har været super at komme til en klub, hvor der er knald på træningen, men hvor der også er et varmt og kristent kammeratskab. Jeg har fået mange nye venner og synes, det er en super fed klub – og jeg håber, vi bliver endnu flere næste år!

Også pigehold

I år havde klubben også et pigehold til start, men den smalle trup holdt ikke sæsonen igennem, og man måtte trække holdet. Men der er håb for næste år, hvor der kommer ny træner.
En af hovedkræfterne bag den flotte sæson har været træner Kenneth Larsen, der dog har valgt at stoppe for at hellige sig bibelskolestudiet.

Jagter ny træner

Bestyrelsesmedlem Jonas ’Quincy’ Weinkauf fortæller, at man lige nu er på jagt efter potientielle trænere, og at man er velkommen til at kontakte ham, hvis man har mod på at træne et kristent hold i fremgang.
Exercitus FC træner frem til jul, hver tirsdag kl. 18 på grus i Valby – og her er alle velkomne til at snuse til atmos-færen og spille med.
Se mere om Exercitus FC på www.exercitus.dk
Af Isabella Nielsen
og Henri Nissen