Det skete for mig…

Kompliceret ankelbrud helbredt
Den 5. november 2006 var jeg så uheldig at falde ned ad en trappe, mens jeg var på ferie i Thailand. Min ankel brækkede helt over, den var knust, og jeg havde åbent benbrud.
Jeg blev opereret, men havde store komplikationer efter operationen, for benet kunne ikke vokse sammen, og jeg havde udsigt til en operation mere. Jeg arbejder som aftensygeplejer i Frelsens Hær, men lægerne mente ikke, at foden kunne blive så stærk, at jeg kunne arbejde som sygeplejer igen.
Hans Berntsen bad for mig den 3. februar 2007 – det var som om noget i anklen kom på plads, jeg gik hjem uden krykke-stokken, som jeg brugte… smerterne var væk. Det gik meget hurtigere med healing af anklen, end lægerne havde forventet. Jeg kunne begynde at lave de øvelser med benet, som jeg var blevet anbefalet. Musklerne skulle trænes op igen, og derfor kunne jeg hurtig blive træt i benet. Så brugte jeg krykken som aflastning i 14 dage; men der var ingen smerter i benet – jeg var selv helt overrasket.
Jeg må sige, at det går over al forventning. Jeg begyndte på mit arbejde igen som sygeplejer tre uger efter, at bønnen blev bedt… og det går helt fantastisk! Jeg er dybt taknemmelig til Gud, som viste mig sin nåde.
Med venlig hilsen
Klaus Sandholm
København S.

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk