Vind Carolas jule-cd og koncert-billetter

Glæd en ven med Udfordringen, og vind selv jule-cd’er med Carola eller billetter til koncerten i KøbenhavnSkynd dig at sende en sms, maile eller ringe til Udfordringen senest fredag kl. 12. Så er du med i lodtrækningen om 2 x 2 billetter til Jule-koncerten med Carola i København på tirsdag.

Du skal blot sende navn og adresse på en ven, som du gerne vil glæde med avisen (gratis) i december måned.
Du kan sms’e eller ringe til Udfordringens mobil på 24 98 31 21. Eller du kan maile til Carola@Udfordringen.dk
Husk, at din ven skal være indforstået med gaven.
Fredag kl. 12 trækker vi lod om billetterne OG om fire eksemplarer af Carolas stemninsgfyldte jule-cd ”I denna natt blir världen ny” (Jul i Betlehem 2). Den første cd med Jul i Betlehem – indspillet i selve fødselskirken – kom for 8 år siden.
Koncerten holdes i Grundtvigskirken i Københavns nordvestkvarter tirsdag kl. 20.
Billetter til koncerten kan i øvrigt købes på www.ahedatickets.dk og billetnet.
– At synge julens sange, der hvor alt fik sin begyndelse, er som at tage del i en pilgrimsvandring gennem julens budskab. Igen fik vi lov til at opleve, at vi kunne gå endnu dybere ind i en musikalsk verden af nye melodier og orientalske stemninger, fortæller den kristne svenske sangerinde Carola.

Udfordringen trækker lod om fire eksemplarer af Carolas fantastiske jule-cd ”I denna natt blir världen ny” (Jul i Betlehem 2) og om fire billetter til koncerten i Grundtvigskirken i København. Men du skal være hurtig, for koncerten er allerede på tirsdag.
Henri.