Frikirker samler ind til Kenya

KENYA – FrikirkeNet laver en ekstra indsamling til ofrene for de voldsomme uroligheder efter præsidentvalget i Kenya.

Som respons på de voldsomme uroligheder i Kenya går danske frikirker nu sammen om en fælles indsamling.

Voldsomme uroligheder, mord og kirker, der brændes ned. Det er lige nu virkeligheden mange steder i Kenya. Urolighederne opstod i kølvandet på præsidentvalget, som blev afholdt den 27. december.
Paraplyorganisationen FrikirkeNet opfordrer alle danske frikirker til at samle penge ind til fordel for ofrene for krisen i Kenya. Det er organisationen International Aid Services (IAS), der administrerer indsamlingen, men alle frikirker, der har aktiviteter i de berørte områder af Kenya, kan komme i betragtning til de indsamlede midler.
Selv planlægger International Aid Services at sætte ind med akut hjælp i Kenya.
– Lige nu og her er der brug for akut nødhjælp. Der er blandt andet brug for mad, tøj, tæpper og – i mindre omfang – medicin. På lidt længere sigt vil der være brug for hjælp til at genopbygge de nedbrændte huse og muligvis også kirker, siger Torben Løbner Madsen, som er leder af International Aid Services.
-domino