Soldaterhjem til 6,2 mio. kr.

Den 1. februar klipper forsvarsministeren snoren over og indvier dermed officielt KFUM’s nye soldaterhjem i Oksbøl.– Soldaterhjemmene giver soldaterne mulighed for at mødes og slappe af i hjemlige og hyggelige omgivelser tæt på, men alligevel væk fra det daglige arbejde og liv på kasernen. Jeg er ikke i tvivl om, at det betyder meget for soldaterne, siger forsvarsministeren.
Det oprindelige soldaterhjem er blevet en halv gang større og er nu oppe på 470 m2. Nybyggeriet til 6, 2 mio. kr. er betalt af fonde, kommunal støtte med rentefrit lån og private gaver fra mange soldatervenner i Oksbøl og omegn.
– Soldaterne tog faciliteterne i brug allerede den 14. november. Det er også blevet nogle fine rammer at arbejde i, siger soldaterhjemsleder Kjeld Nørgaard Christensen.
/hb