Ferie med indhold
Derek og Trish tilbage

Familier på Vej holder sommerlejr i uge 30 på Sommersted Efterskole. Mød irske Trisch og Derek Dodd.Hører du til dem, der sommer efter sommer altid vil på den samme bibelcamping med de samme mennesker, så er det nok ikke noget for dig at tage til Sommersted i uge 30.Men har du lyst til at prøve en uges familieferie, hvor der er mennesker fra forskellige kirkelige sammenhænge og noget for både børn og voksne, så tag med. Man lærer så meget ved at møde andre kristne end dem, man ser i menigheden derhjemme.
I kan bo på værelse eller camping. Maden serveres for alle til en pris, de fleste kan være med på.
I år kommer Trisch og Derek Dodd fra Irland. Deres undervisning tolkes naturligvis, og de underviser på en varm og kompetent måde. Fra mange års erfaring med mennesker og rådgivning og et livs vandring med Gud ved de, hvad de snakker om. Og de formår at give danskerne brugbare redskaber til både hverdag og kristenliv. De formidler praktisk og åndelig hjælp om følelser, ægteskab, familie og børneopdragelse på en humørfyldt måde.
Desuden er der særligt program for singler.

Fri til ferie

Lejrens program er sammensat, så der bliver fri til at holde ferie uden at tænke på næste møde eller pligt. Lige nu arbejder lejrudvalget med lejrchef Peter Eriksen i spidsen på at få alle de praktiske ender til at mødes. Mange nye ideer skal realiseres, og de frivillige medarbejdere skal findes.
På sommerlejren er der plads til alle typer af familier.
– I en fortravlet hverdag er der ofte ikke tid til at fokusere på hinandens trivsel. Vi vil gerne give familierne værktøjer, de kan bruge derhjemme samtidig med, at uge 30 skal bruges til ferie og fællesskab. Med Gud i centrum, siger Hans Werner Morell, landsleder i Familier på Vej. Se mere på www.familier-paa-vej.dk.