Ferie med indhold
Skaf en ny læser og vind en slotsferie

Udfordringens læsere får 10 pct. i rabat på sommerhus-ferien!Har du nogensinde ønsket at holde ferie på et slot…?Nu har du chancen for at vinde en uges ophold på det fynske Harridslevgaard Slot.
Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at skaffe en ny abonnent. Enten ved at få en bekendt til at holde avisen, eller ved at forære et abonnement væk. Det er trods alt begrænset, hvor mange læsere, der skaffer en ny læser inden for de næste par måneder, så dine chancer er rigtig gode, hvis du forsøger!
Lodtrækningen foretages 1. april 2008.

Herskabeligt

Det smukke Harridslevgaard Slot ligger lige syd for Bogense på det nordlige Fyn i smukke, naturskønne omgivelser.
Fra slottet er der udsigt til både slotssøen og mølleåen, som snor sig forbi Møllerhuset i det gamle vandmøllehjul.
I turistsæsonen er det muligt at bese selve slottet, bl.a. med riddersalen, storkøkkenet og al kobbertøjet, det blå værelse, den røde stue og naturligvis fangekælderen.
Der er indrettet hyggelig café med slottets hjemmebag i det indbydende storkøkken, som dog kun er åbent i slottets turistsæson.

Tre lejligheder

Indehaveren af slottet har indrettet tre ferieboliger på stedet. Den nordlige og sydlige slotsfløj er indrettet til 2 separate lejligheder, og ønsker man at bo helt for sig selv, kan man leje det fritliggende Møllerhus.

Købstaden Bogense

Smukke møbler pryder de herskabelige stuer på Harridslevgaard Slot ved Bogense på Nordfyn.

Bogense ligger kun få kilometer fra Harridslevgaard Slot.
Byen er en af Fyns smukke købstæder med et hyggeligt gammelt torv, hvor der på den ugentlige torvedag bl.a. er mulighed for at købe friske grøntsager.
Her er desuden mange spændende butikker, restauranter og en hyggelig havn.

Du får 10 pct. rabat

Hvis du nu vil være sikker på at komme på slotsferie, så kan du selv bestille en uge gennem udlejningsbureauet MOB, som Udfordringen har indgået en aftale med.
Aftalen betyder, at alle Udfordringens læsere får 10 pct. rabat – hvad enten de bestiller et slotsophold eller et mere almindeligt feriehus. Man skal blot opgive et kodeord ved bestillingen, som fås ved henvendelse til Udfordringen (på 74562202 eller abonnement@udfordringen.dk).
MOB har 6.000 feriehuse at vælge imellem på Fyn og i den idylliske østlige side af Sydjylland.
Henri.