Det skete for mig…

Jeg blev helbredt for fibromyalgi

Jesus har helbredt mig for en række sygdomme. I september 2005 blev jeg helbredt for fibromyalgi under lovsange i en stor forsamling i Italien. Jeg boede dengang i Italien.

I efteråret 2006 var jeg til forbøn hos Inge og Hans Bemtsen på Drejervej i København. Mit problem var mad-allergi, specielt med tilsætningsstoffer i gruppen E-200 og E-400. Efter indtagelse af disse stoffer kom den allergiske reaktion i løbet af 20 min. Hans bad en bøn for mig, og straks efter kunne jeg spise mad med tilsætningsstoffer uden problemer.

Jeg fik også forbøn og helbredelse for slidgigt og diffuse smerter, som jeg har haft i mere end 20 år, og på grund af skævhed måtte jeg gå med indlæg i skoene. I 2002, mens jeg endnu boede i Italien, fik jeg fra Den Danske Sociale Sikringsstyrelse forhøjet almindelig førtidspension for en skønnet invaliditet på mere end 50 % på grund af slidgigt efter udtalelse af den italienske læge.

Jeg lever nu et normalt og godt liv uden smerter – jeg kan bevæge mig frit og spadsere ture, som jeg ikke kunne før.
I Italien fik jeg i 1984 undersøgt min tyktarm med skopi, og samme undersøgelse fik jeg senere i Danmark, forskellige analyser og feci, da jeg havde en følsom og irritabel tyktarm, som blev forværret.
I maj 2007 blev jeg bedt for og salvet med olie af folkekirkepræst Helge Pahus, der dengang var ansat i Karlslunde Strandkirke. Situationen vendte. Jeg følte straks bedring, og dag for dag blev det bedre.
I september var jeg til samtale med speciallæge i mave- og tarmsygdomme. Da jeg fortalte lægen om forbønnen og om helbredelsen og det, der var sket, blev han glad. Jeg havde opdaget, at jeg efter 50 år nu kunne spise al slags mad uden at skulle tænke på alle disse forbehold; tyktarmen er helbredt!
Jesus fortæller i lignelsen om de 10 spedalske, der blev helbredt, at der kun var en, der kom tilbage for at sige tak… fordi han var blevet rask.

Hermed min tak til Gud for alt, hvad han har gjort for mig og for det liv, han har givet mig. Jeg er så ubeskrivelig taknemmelig, så ord ikke er nok til at udtrykke det. Jeg ønsker hermed at give Gud al ære.
Kærlig hilsen
Ulla Kjærulf, Køge

Se Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder på
www.udfordringen.dk