Gud er i det skjulte

GOD Channel sender torsdag i næste uge fra konferencen ’Secret Place’ i Canada.Prædikanten Todd Bentley sætter den 28. februar fokus på, at vi skal søge Gud i det skjulte. Det sker, når GOD TV sender fra konferencen ”Secret Place VI”.

Komponist og lovsangeren Jason Upton (t.v.) der kommer til Danmark til marts, deltager i konferencen ”Secret Place VI”. Som talere ved konferencen er foruden arrangøren Todd Bentley (t.h.) Joshua Mills, Heidi Baker og Bob Jones.

At indbyde hundredvis af mennesker til en konference med titlen ”Det hemmelige sted” kan lyde selvmodsigende. Men i januar, da konferencen ”Secret Place VI” blev afholdt i Abbotsford i Canada virkede det helt naturligt.
Initiativtageren, prædikanten Todd Bentley, ønskede at sætte fokus på, at Gud inviterer de kristne til et nært fællesskab med sig i det skjulte, også kaldet ”lønkammeret”.
– Nogle gange kommer de største revolutioner i stilheden, siger Todd Bentley. – Det har forvandlet den måde, jeg beder på.

Jason Upton synger

Optagelserne fra konferencen vil blandt andet indeholde lovsang med Jason Upton, der i næste måned gæster Danmark.
Foruden Todd Bentley taler Joshua Mills, Heidi Baker og Bob Jones.

Sendes på GOD Channel
torsdag d. 28. februar kl. 21.30