Nyt album fra Delirious? på vej

Den 14. april udkommer bandet Delirious?’s 11. album: ”Kingdom of Comfort”Nu er Delirious?’s 11. album snart på markedet. Over 10.000 fans har allerede gratis downloaded sangen ”God is smiling” online.Albummet ”Kingdom of Comfort” er resultatet af to års udfordrende oplevelser, med bl.a. rejser til hjem, hvor alle familiernes ejendele kunne være i en skotøjsæske. Bandet har set kontrasten mellem Vestens overflod og de fattiges liv.
Men de har også set, at man kan finde liv og håb, selv i de mørkeste kroge.

Hvad bandet byder på

Albummet er beskrevet som:
– Fra kræft til forbrugerisme, fra femstjernede drømme til slum og fattigdom.
Kingdom of Comfort sætter spørgsmålstegn ved flere af ovennævnte ting. Resultatet er nok bandets mest dristige album. Det er en kollektion af sange, der virker som en katalysator, der spreder gnister og sætter ild til troen.

Cd-coveret

Det er Stew Smith (som stopper i bandet) og Furious?-designeren Mark Debnam, som er de kreative hænder bag coveret. Den væltede indkøbsvogn med hverdagsting rummer en symbolik.
I november sidste år gik Stew og Mark på indkøb for at købe varer til cover-billedet. Alle tingene blev malet hvide, hvorpå designeren Andy Hutch fotograferede scenen.
– Titlen ’Kingdom of Comfort’ skal forklares på en kreativ måde. Jeg synes, vi har fået et smukt og tankevækkende resultat, siger Stew.
Bandet vil med deres nye album sætte tanker i gang hos lytterne og vise, at der er mere i verden end vores overflodsliv.