Kendt hjertelæge bad død patient til live igen

Efter en times forgæves genoplivning bad lægen til Gud om hjælp…Efter et massivt hjerteanfald reddes Jeff Markin af en læges bøn.Dr. Chauncey W. Crandall (billedet) er en berømt hjertelæge med stor viden om medicin og videnskab. Han er en kristen læge og beder med hver eneste hjertepatient, han ser på hospitalet ”The Palm Beach Cardiovascular Clinic” i Florida.

Forgæves forsøg

Dr. Crandall var ikke forberedt på det, som ville ske, da 55-årige Jeff Markin kom ind på Palm Beach.
– Jeg gik ind på hospitalet og tog min pung frem, da jeg faldt om på gulvet med et stærkt hjerteanfald, siger patienten.
Læger og sygeplejersker forsøgte forgæves at genoplive ham med elektrochok i 40 minutter. Da det ikke lykkedes, ringede de efter dr. Crandall.

En læges bøn

Da dr. Crandall kom ind, var Jeffs ansigt, arme og ben allerede sorte af indtrådt død. Han sagde, at de ikke kunne gøre mere. Sygeplejerskerne forberedte Jeffs krop på at blive taget ned til lighuset, og dr. Crandall vendte sig om for at gå.
– Jeg hørte Helligånden sige ”gå tilbage og bed for manden”. Jeg adlød og gik tilbage til båren, siger dr. Crandall som bad denne bøn:
– Far i himlen jeg beder for denne mands sjæl. Hvis han ikke kender dig som frelser, beder jeg dig om at lade livet vende tilbage i hans krop.

Den døde vågner op

Jeff havde været død i en time. På trods af læger og sygeplejerskers protester insisterede dr. Crandall på, at Jeff skulle have elektrochok.
– Pludselig begyndte hans bryst at bevæge sig. En perfekt hjerterytme viste sig på EKG-skærmen og Jeff begyndte at trække vejret igen, fortæller dr. Crandall og understreger, at Jeff mirakuløst ingen hjerneskade har fået efter en time uden ilt.
– Jeg sagde, at denne mand var kommet tilbage til livet igen på grund af bøn i Jesu navn, siger dr. Crandall.

Mirakler på hospitalet

Dr. Crandall fortæller, at han har været vidne til tre episoder, hvor en død patient er blevet opvakt fra de døde gennem bøn.
– Vi har set mange mirakler, og vi beder dagligt for vore patienter. Der går ikke en uge, hvor vi ikke ser et mirakel ske. På trods af medicin og videnskab må vi sige, at Gud findes, siger han.
Tabita