Åndelig friheds-konference i Aalborg og Haderslev

’Åndens Klinik’ tilbyder befrielse fra åndelige plageånder.Mange danskere har ondt i livet og spørger: ”Hvordan kan jeg komme af med min smerte?”

Else Marie og Johannes Hansen er med til at lede friheds-konferencerne.

Det mener det kristne behandlings-arbejde ”Åndens Klinik” at have et svar på.
Arbejdet blev startet op i forbindelse med den zambiske klinik-leder Robert Mbyaos besøg for et par år siden.
Der findes nu 9 sådanne klinikker i Danmark, hvor kristne forsøger at hjælpe plagede mennesker af med åndelige bindinger.
Nu arrangerer folkene bag Åndens Klinik for første gang en såkaldt ”Frihedskonference”.
Den finder sted i Apostolsk Kirke, Hadsundvej 75 i Aalborg fra den 18. til den 20. april. Derefter følger en lignende konference i Haderslev den 2.-4. maj i Multihuset og på spillestedet Månen.
På konferencen vil der blive undervist i og givet hjælp til frihed fra bl.a mindreværd og forkastelse, overgreb, frygt og søvnløshed, depression, sygdom, smerte, Satan og ondskab og skyld og skam.
Talerne er på frihedskonferencen er Peter Holmsgaard, som er leder af Åndens Klinik i Danmark, David Hansen, pastor i Aalborg Menighedscenter, Johannes og Else-Marie Hansen, pastorer i Apostolsk kirke i Aalborg og Vagn og Birthe Folkerman. Vagn Folkerman er sognepræst i Vor Frelser Kirke i Aalborg og har sammen med sin kone Birthe blandt andet medvirket i tv-serien ”Åndernes Magt”.

3.000 klienter

Åndens Klinik har gennem nu 5 år hjulpet ca. 3.000 mennesker, oplyser Peter Holmsgaard. Nogle har bagefter fortalt om helbredelse og befrielse fra frygt, kræft, anorexi, satanisme, tvangstanker, perversion, afhængighed, blindhed, panikangst, døvhed, pædofili, følelsesmæssige, psykiske, ægteskabelige og fysiske problemer, m.m.

Netværk

Åndens Klinik (Spiritual Clinic) er et netværk af mennesker, som i Afrika, Europa og Nordamerika hver dag i Jesu navn og med Helligåndens kraft betjener mennesker med problemer.
Netværket er de sidste 5 år vokset eksplosivt både i Danmark, Europa, Afrika og Nordamerika. På verdensplan betjener Åndens Klinik hvert år over 50.000 mennesker. Man samarbejder gerne med kirker, læger, terapeuter, sygehuse, rehabiliteringshjem og andre anerkendte behandlere.
Henri

Frihedskoncert: Peter Holmsgaard Band vil koble musik på et professionelt plan med Guds nærvær til helbredelse, siger Peter Holmsgaard, der er aktuel med cd´en ”To a heart”, som bl.a har fået airplay på P4 rock, regionale DR-radiostationer samt ligget i rotation på forskellige radiostationer i Danmark og Afrika. – Musikerne i Peter Holmsgaard Band har produceret over 30 cd´er, medvirket på over 150 studieindspilninger og arbejdet med bl.a Hanne Boel, Ron Kenoly, Andrea Crouch, Creamy, Simon Mathew og Stig Rossen.