Flot cd fra SommerOasen

For andet år i træk har producerne ønsket at gribe stemningen eller „ånden“ fra lovsangen ved aftenmøderne på SommerOase i Odder med næsten 3000 deltagere. To lovsangsgrupper leder os i lovsangen, som giver mulighed for at lære nye sange eller skråle med på gamle kendte.
Christian Smalbro med band står for den ene lovsangsgruppe, og Torben Callesen med band for den anden gruppe. Callesen har også mixet optagelserne i sit eget lydstudie, Wcom2U, på Karlslunde Strand. Og det har han gjort rigtig godt, når man tænker på, det er 100 % live-stemning uden dubbing af stemmer eller musik i studiet. Så vi får det helt råt. Det er en kæmpe udfordring at få Helligånden mast ned på cd, men hold fast, hvor er det dejligt at lytte til … også for en, der for en gangs skyld ikke var med i Odder. Masser af flot musik, og så kan vi virkelig høre stemmerne fra de mange i teltet. Nøj, hvor de synger med!
Torben Callesen har fem af sine egne dejlige lovsange med mellem de 14 numre. Her er kendte lovsange som „Hans nåde varer for evigt“, „Min Jesus, lad mit hjerte få“, „Jesus, det eneste“ og „Jeg ku’ synge om dig for evigt“, men også flere spritnye danske lovsange, som blev hits under SommerOase 2007! Og så er der selvfølgelig både sange med fuld drøn og inderlige meditative sange, hvor man bare hviler i Guds nærhed.
Hvis jeg må tillade mig at sammenligne med cd’en fra SommerOase ’06, så er vi trådt et stort skridt fremad. En rigtig flot skæring. Vi ser frem til næste SommerOase-lovsangs-cd fra 2008 … senest!
Henrik Engelbrekt Refshauge

Lovsang fra SommerOase ’07
• 149,95 kr. • ProRex