Korset på himlen

Tegn på himlen, omvendelser og mirakler, ja endda dødeopvækkelser sker netop nu i Florida, fortæller danskere.For 2 uger siden skrev Udfordringen om Ignited Church i Florida, hvorfra der rapporteres om mirakuløse helbredelser og mennesker, der møder Gud.

Else og Sten Thomsen beretter om en
dramatisk ny vækkelse i Florida, hvor Guds
Ånd føles meget kraftigt til stede. Og pludselig
viste et kors sig på himlen…

Sten og Else Thomsen har netop været derovre:
– Guds kærlighed tog over, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var det bedste, jeg nogensinde har oplevet, siger Else. Turen til Florida har været en enorm oplevelse for det københavnske præstepar fra Frikirken på Havnen.
Sten og Else så GOD TV for nogle uger siden og oplevede, at de blev meget stærkt berørt af et tv-program, der blev sendt live fra Florida, hvor der er sket en masse den sidste måned. En helt almindelig møderække begyndte at vokse: fra 700 deltagende til 15.000 daglige deltagende på 3 uger og utallige rapporter om mirakuløse helbredelser.
De så på tv’et, følte Guds nærvær helt ud i stuen og vidste, at de måtte af sted.

Guds nærvær

Så af sted tog de. Forberedt på, at det her ville blive stort.
– Jeg vil ikke sige, at jeg blev skuffet, siger Sten om førsteindtrykket. – Men det var ikke så overvældende.
Det blev det senere.
De store møder, som GOD TV sender live fra, foregår om aftenen. Om dagen er der undervisning i kirken Ignited Church, hvor ca. 1.000 kommer. Her startede Sten og Else deres Florida-besøg, og glade for undervisningen tog de hjem til hotelværelset for at slappe af og snakke sammen med en ven over computeren.

Bang!

– Vi begyndte at bede for ham over computeren, og Helligånden ramte os alle tre, så nakkehårene rejste sig.
”Hvad sker der?” tænkte vi. Bliver vi allerede ramt fysisk af Guds nærvær? fortæller Sten.
Hvordan mærker man Guds nærvær?
– Det er bare atmosfæren af Gud, forklarer Else. – Vi kender det at gå ind i et rum med dårlig stemning eller at møde folk, der udstråler negativitet. ’Guds nærvær’ er en atmosfære, en udstråling. Det er, når Gud kommer nær.
Og nogle gange kan det altså mærkes fysisk.

Tegn på Himlen

Sådan var det også i weekenden. Kirken havde lånt flere forskellige lokaler for at få plads til de mange, der kommer forbi i weekenderne. Denne weekend havde de lejet et stort udendørsområde, hvor de afholdt ”GodStock”. Der kom så mange, at motorvejstrafikken brød sammen.
– Jeg græd, da jeg så de 15.000 mennesker fra forskellige nationer og kirkeretninger stå der og tilbede den samme Jesus, siger Sten.
Lovsangen fyldte pladsen, og mange blev helbredt.
Så skete der noget, der fik folk til at pege op i himlen og skrige ”Se! Se!”
– Skyerne dannede meget klart et kors, som kom op bag scenen og bevægede sig henover os, fortæller Sten. De så også det, de beskriver som en due og en englevinge.
– Men hvorfor skulle de tre skyer komme, afgrænset på en himmel, der ellers var skyfri? spørger Else.

Mirakler

Og sådan blev det ved. En dag, hvor de stod i køen til et aftenmøde, kiggede Else til siden og fik tårer i øjnene.
– Der var en pige, som bare ikke havde muskler. De var svundet væk, og hun var koblet til et iltapparat. Hun var midt i 20’erne. Jeg begyndte næsten at græde og sagde ”Gud, please. Hun er for ung.”
Samme aften stod pigen lige pludselig oppe på scenen.
– Jeg tænkte: ”Det er løgn”, siger Else, lamslået.
Et par dage forinden havde nogen på scenen fået et ord fra Gud om en pige, der lå på hospitalet, dødssyg af kræft, og beskrevet sygdommen i detaljer. En veninde til pigen havde set det og fortalte hende det. I det samme begyndte hendes sygdom at forsvinde. Og så snart, hun var rask nok, var hun taget til Florida for at fortælle om det.
– ”Og nu står jeg her, uden iltslange. Jeg kan trække vejret”, sagde hun.
– Der sker så mange mirakler der, fortæller Sten. – Og der sker lige så mange ting ude bagved, på balkonen langt fra scenen. Guds ånd er bare så stærkt til stede!
En anden pige, der gjorde stort indtryk på Sten, var en teenager, der havde skåret i sig selv og havde mange ar på armene. Hun havde lagt hænderne på sin computer, hvor hun fulgte møderne, og arrene begyndte at forsvinde, mens hun og hendes forældre stod og kiggede på.

Døde vækket til live

Nogle af de mest sensationelle beretninger er dem om folk, der er opstået fra de døde. I skrivende stund er det efter sigende 11 mennesker. Da Sten og Else var der, skete det 2 gange.
– Én fortalte om en lille pige, der døde mandag. Hun skulle være organdonor, men modtageren af organerne kom ikke om tirsdagen. Om onsdagen, da hun lå på operationsbordet, og de skulle til at skære i hende, begyndte hun pludselig at hoste! Hun havde været død i 3 dage. Da det blev fortalt, ringede de til faren fra scenen, og han sagde ”Ja, det er rigtigt”. Han vil komme en af dagene og selv fortælle om det, beretter Else.
Og Sten fortæller:
– En anden mand var blevet erklæret død og sendt på lighuset. En ven af ham gik på kirkens chatroom og bad folk om at bede for ham. Da han havde været død i 45 minutter, vågnede han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Budskabet

Den canadiske rocker-prædikant Todd Bentley i Florida.

– Folk kommer for at mødes med Gud, og nogle for at blive helbredt, og Todd Bentley, frontfiguren i Florida, sørger hele tiden for, at fokus er på Jesus, slår Else fast.
– En aften lagde han sig bare ned på scenen og tilbad Jesus. Ingen bad for nogen, men Guds nærvær var så stærkt, at folk blev helbredt alene ved det, og resultatet var en kø af folk, der ville op og fortælle det ene vilde vidnesbyrd om helbredelse efter det andet, husker Else og fortsætter:
– Budskabet, der blev gentaget igen og igen, var, at vi skal leve ret med Gud. Så vi kan få det, som Gud vil, at vi skal have. Og der var meget opmuntring. Du skal bare være den, du er, og ’gøre’ der, hvor du er. Og så skal vi lære at tro på noget meget større, end vi egentlig tror på.
Er der tale om en vækkelse i Florida?
– Vækkelse er, når det ændrer samfundet. Og der er vi ikke endnu, siger Else og gentager:
– Ikke endnu.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Også en due-lignende skyformation viste sig på himlen under Else og Stens besøg på møderne i Florida, hvor også et kors viste sig (se forsiden). Danskerne fik dog først taget billederne, da skyerne igen var ved at gå i opløsning, og figurerne ikke var så tydelige. Duen er tegnet på Helligånden.
Tag del

– Hvordan får vi det til Danmark?
– Vi må ønske det af Gud og bede for vores land. Jeg kender ikke opskriften, men jeg tror på, at vi er nødt til at være tørstige efter det. Og det kræver nogle gange, at vi ser efter, hvor vi synker hen og bliver selvtilfredse, siger Else.
– Det er vigtigt at have fokus på Guds rige, at vi må tro på virkeliggørelsen af den del af Fadervor, hvor vi beder ”Komme dit Rige, ske din vilje her på jorden, som den sker i Himlen”. Og det er det, vi ser derovre.
– Jeg vil bare opfordre alle til at suge til sig igennem nettet og tv-skærmen. Men dig, der kan rejse derud: Gør det!

Kommentar

Udfordringen forsøger at finde dokumentation på nogle af beretningerne om døde, der er genopstået, til et kommende nummer.
Billederne i artiklen er Sten og Else Thomsens egne fotos fra turen.
Man kan se møderne fra Florida på GOD TV eller på internettet på en af disse adresser:


Artiklen fortsætter efter annoncen:www.god.tv

www.ignitedchurch.com

www.freshfire.ca